Zenés gyermekműsorok

Ha a műsorok iránt érdeklődtök, vagy egyedi műsorra van szükségetek, elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpontban találjátok, illetve írhattok nekem a jobb oldali űrlap segítségével is.

Szilas Miklós


* * *

VAN EGY MESÉM!

Interaktív gyermekműsor sok dallal, közös játékkal

Tavasztól télig sok ünnep, neves nap színesíti a kalendáriumot. Szilas Miklós zenés gyermekműsora a neves napokhoz alkalmazkodva szórakoztatja a gyerekeket. Dalok, versek – mulattató, vagy épp ünnepi köntösben


NYUSZIÜL

Zenés-mesés húsvéti hangulatkeltés avagy elmarad-e idén a húsvét?

Elmarad-e idén a húsvét? A nyulak háza táján bizony nagy a kapkodás ezen a verőfényes tavaszi reggelen. A hétalvók majdnem átaludták a húsvétot. Amikor kiderül, hogy már csak egy napjuk maradt felkészülni a nagy napra, kapnak fűhöz-fához, szaladnak gólyához-békához. Nagy a tét! Elmarad-e idén a húsvét?
GYEREKNAPI MULATSÁG

Koncert, zenés műsor gyerekeknek, családoknak

Zenés mulatság sok vidám dallal, élő zenével. Szilas Miklós zenés műsora garantáltan feldobja a hangulatot, és le sem engedi esni 45 percig! Közös ének, játék, együtt muzsikálás.

Ideális szórakoztató, zenés, interaktív gyermekműsor, családinak, óvodás és kisiskolás csoportoknak, valamint nagy- és kistelepülések közösségi rendezvényeire. 
HÓ-HAHÓ!

Kirándulni volna jó! Kirándulás tavasztól télig, sok zenével, vidámsággal

Zenés kirándulásunk keresztülvezet az egész kalendáriumon. Tavasszal indulunk, télen érkezünk. Közben végigkísérnek minket utunkon a dalok, a vers-megzenésítések. Minden bokornál megállunk!
SZÜRETELNEK, ÉNEKELNEK

Szüreti vigasság kicsiknek és nagyoknak

„Az öregnek aszú bor jár, gyerekeknek must csordogál!” – írja a költő a szüretről. Megünnepeljük mi is az ősz legszebb időszakát a magunk szája íze szerint: szőlőfürtöket és tánchoz való nótákat szemezgetve.
GESZTENYE ÚRFI

Őszi dalok és versek, gesztenyére hangszerelve

Mire jó a gesztenye? Mit építsünk belőle? Szúr és koppan, zöldje roppan, vad vagy szelíd is lehet. Minden gyerek szeret gesztenyét gyűjteni, gesztenyéből építkezni. Őszi kirándulásunk során begyűjtünk egy jó csomóval, és jókedvünkben azt is megtanuljuk, hányféle a gesztenye!
MÁRTON-NAPI GYERMEKMŰSOR

Libabál sok nevetéssel

Szent Márton életét játékos formában elevenítjük fel, sok dallal, közös játékkal, tánccal. A gyerekek közreműködnek a műsor során, és a végén pedig kötelezően táncra perdülnek!
Libás dalok, táncok – állni fog a libabál!
SÜSSÜNK - FŐZZÜNK VALAMIT!

Zenés főzőcske kicsiknek, nagyoknak

Nem is olyan nehéz sütni-főzni! Főleg, ha van segítsége Miklós főszakácsnak. A sok kis kukta a játék közben egykettőre megtanulja, hogy készül a palacsinta, nóta közben megjön az étvágy és az is kiderül, hogy létezik egy olyan recept, amit ha egyszer az anyukák megfőznének, biztosan megenné az összes válogatós, kis- és nagy gyerek: ez pedig a csokoládéleves!
MUZSIKÁLÓ MIKULÁS

Zenés mikulásműsor és ajándékosztás

Miklós, a Muzsikáló Mikulás és a csintalan Krampusz műsora. Mikulás bácsinak rendre meggyűlik a baja a zsivány Krampusszal. Idén is elhagyta a zsákot, amely teli volt a jó gyerekek ajándékával. A gyerekek segítségével – közös játékkal, dalolással – sikerül Krampusz eszébe juttatni, hol is hagyhatta el azt a bizonyos zsákot. Amint előkerül, Mikulás és Krampusz megajándékozzák a gyerekeket, és természetesen muzsikaszóval köszöntik őket.
(A történet persze évről-évre változik.)MIKULÁS, GYERE MÁR!

Zenés mikulásváró gyermekműsor, koncert

Miklós nem a Mikulás ezúttal, bár sokan hiszik róla. Persze a gyerekek tudják, ő azért jött most ide, hogy együtt várják, hívják a Mikulást. A közismert dalokkal, versekkel, vidámsággal, zeneszóval.AZ ELTÉVEDT PÁSZTOROK ÉS A KISDED

Zenés-mesés adventi játék

Az angyalok keltik a pásztorokat. Fontos feladatot rónak rájuk, vinni kell a jó hírt, megszületett a Kisjézus! Az ébredés nehezen megy, kótyagosak még kissé, el is tévednek, és közben kalandokba keverednek - a kisded Jézuskát keresve… ADVENTI KARÁCSONYVÁRÓ

 A Kisjézus megszületett - zenés műsor

A betlehemi csillag nyomában járunk dalokkal, mesés történetekkel. Megénekelve a születés történetét, a háromkirályok nyomán jutunk el a jászolhoz, ahol megismerkedünk a szent családdal, és a Kisjézussal.
ITT A FARSANG, ÁLL A BÁL!

Zenés-táncos farsangi mulatság

Vidám farsangi műsor. Tánccal, zenével, jó kedvvel, bőséggel.